Activitats del centre

Últims events

La nostra revista

Programa d’activitats extraordinàries

La nostra residència compta amb un equip interdisciplinar que elabora un programa d’activitats de psicoestimulació i dinamització sociocultural dirigit a mantenir i potenciar les capacitats físiques, psíquiques i socials dels nostres residents, amb la filosofia de “donar vida als anys”. Així mateix, potenciem la dimensió lúdica, recreativa i relacional de la persona celebrant aniversaris, festivitats i realitzant excursions amb l’objectiu que els nostres residents segueixin sent partícips de la seva societat i cultura. 

Activitats d’estimulació cognitiva

Amb l’objectiu de potenciar i mantenir les capacitats cognitives dels residents la psicòloga i l’educadora social programen activitats com a grups de conversa, programes de reminiscència, concursos cognitius, lectura, activitats cognitius adequats al nivell de deterioració.


Activitats d’estimulació motriu

img_6671

La fisioterapeuta i terapeuta ocupacional, amb la col•laboració de tot l’equip multidisciplinar, treballen per mantenir o millorar les capacitats físiques dels nostres residents, fomentant el seu benestar físic i la seva autonomia. Entre aquestes activitats destaquen la gimnàstica grupal, activitats de psicomotricitat, manualitats, ball, deambulació dins i fora del centre, i els exercicis individualitzats en el gimnàs.

Activitats d’estimulació emocional

La psicòloga i l’educadora social promouen les emocions positives a través del record mitjançant activitats com a reminiscència, musicoteràpia i coral.

Activitats de participació social i comunitària

Tot l’equip fomenten l’adaptació a la residència, evitant l’aïllament, afavorint les relacions interpersonals, la participació i la convivència de la persona al centre i en el seu entorn a través del gaudi i entreteniment tenint en compte els gustos i tradicions dels resident. En aquestes activitats destaquen el cinema, les excursions i sortides al carrer, i la celebració de festivitats i dels aniversaris dels nostres residents.

 

IMG_5171IMG_4947IMG_5152